Богатирьовій вже мало 300 голосів, вона хоче 450

Середа, 21 березня 2007, 12:14

Координатор парламентської більшості, лідер фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова впевнена, що нинішнє розширення коаліції - це лише початок величезного об’єднавчого процесу.

Про це вона заявила в середу, вітаючи приєднання ПППУ на чолі із Анатолієм Кінахом до антикризової коаліції.

"Коаліція розширюватиметься і надалі за рахунок всіх фракцій без винятку. Наша мета не 300 голосів у парламенті. Наша мета – консолідувати всіх 450 депутатів і, таким чином, об’єднати Україну", - заявляє Богатирьова.

Вчинок Кінаха Богатирьова назвала "відповідальним кроком національного політика, який понад усе проставив принципи державної єдності і національного прагматизму".

На думку лідера фракції Партії регіонів, останні події доводять, що "більшість політиків України розуміють всю небезпеку ситуації, і не бояться разом із нами брати відповідальність за державу".

"Гуртування політичних сил навколо коаліції засвідчить громадянам всю хибність нетерпимості та неконструктивності опозиції, яка готова, як імператорські воїни, до останнього партизанити в джунглях українських конфліктів", - переконана Богатирьова.

Як відомо, 17 березня голова Верховної Ради Олександр Мороз в інтерв’ю журналістам висловив переконання, що в парламенті буде створено широку коаліцію.

18 березня в інтерв’ю "5 каналу" Тимошенко заявила, що Партія регіонів пропонує нашоукраїнцям та бютівцям по кілька мільйонів доларів за інтеграцію в антикризову коаліцію.

За її словами, у такий спосіб парламентська більшість намагається зібрати 300 голосів, необхідних для конституційної більшості.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News