А Кінах, виявляється, проти примітивних торгів посадами

Середа, 21 березня 2007, 12:34

Новий міністр економіки Анатолій Кінах не виключає входження в широку коаліцію депутатів, які у фракції "Наша Україна" представляють Партію промисловців і підприємців.

Про це він заявив у середу в інтерв'ю журналістам після голосування в парламенті за його призначення на посаду міністра економіки, повідомляє УНІАН.

"Ми готові розглядати питання формування коаліції національної єдності", – сказав Кінах.

При цьому він відзначив, що ця коаліція не повинна бути результатом "примітивних торгів посадами або ресурсами".

У той же час Кінах відзначив, що остаточне рішення з цього приводу будуть ухвалювати члени ПППУ. Відповідне рішення членів партії, за його словами, має бути і щодо питання подальшого перебування депутатів від ПППУ у фракції "Наша Україна".

Відповідаючи на питання журналістів, чи буде означати це, що депутати, які представляють ПППУ у фракції "Наша Україна", не будуть більше підтримувати політику "Нашої України", Кінах сказав: "Я, на жаль, поки не бачу жодної політики "Нашої України".

При цьому він додав, що кожен народний депутат є самодостатнім і буде голосувати за кожне конкретне рішення, виходячи з власного бачення.

Кінах також висловив упевненість, що всі кроки, які він робить і буде робити в майбутньому, будуть "підсилювати позицію президента".

Він також відзначив, що в коаліції й опозиції ненормальні відносини. "Це просто перетягування каната повноважень", – сказав Кінах.

У групу ПППУ у фракції "Наша Україна" входять 9 народних депутатів.

Обком

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування