Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Макс Бєшєний представляється месією

Середа, 21 березня 2007, 12:52

Святошинський райсуд Києва переніс початок розгляду справи російського бізнесмена Максима Курочкіна по суті на 27 березня, 14.00, у зв'язку з порушенням підсудним дисципліни під час судового засідання.

На початку судового засідання суддя Анатолій Ясельський попросив Курочкіна представитися, на що підсудний відповів: "Ви знаєте, що я месія, син Бога".

Після такої відповіді суддя попросив підсудного зосередитися і поводитися порядно в залі судового засідання. "Це ви поводьтеся порядно", - відповів Курочкін судді.

Після цього він почав освідчуватися у коханні жінці на ім'я Юля, а також почав сперечатися в залі засідання зі своїм батьком, повідомляє Обком із посиланням на "Українські новини".

У зв'язку із ситуацією, що склалася, суддя оголосив перерву на 15 хвилин, а після перерви повідомив про перенесення засідання по суті на 27 березня.

У середу мало відбутися перше засідання у справі Курочкіна по суті, попереднє засідання відбулося 16 березня.

Голосіївський райсуд Києва вже двічі обирав запобіжним заходом для Курочкіна утримання під вартою терміном на 2 місяці і 1 місяць.

20 листопада співробітники спецпідрозділу МВС "Беркут" затримали розшукуваного правоохоронними органами України російського бізнесмена Курочкіна в аеропорту "Бориспіль".

В української міліції є 2 постанови Ялтинського суду, а також Голосіївського райсуду Києва про 2 епізоди вимагання з боку Курочкіна.
У березні 2005 року МВС України оголосило в розшук Курочкіна.

Курочкін є виконавчим директором Російського клубу - неурядової організації, створеної за ініціативи представників російської й української громадськості для розвитку діалогу між суспільними, політичними і діловими колами Росії й України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування