Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович розповів, що йому потрібні лише три речі

Середа, 21 березня 2007, 13:52

Прем’єр Віктор Янукович обіцяє, що уряд на початку квітня представить на всенародне обговорення стратегію національно-економічного розвитку України до 2011 року.

Про це Янукович заявив, відкриваючи підсумкове засідання уряду в середу.

"Уже завтра новостворений Урядовий комітет розгляне підготовлений нами проект Стратегії соціально-економічного розвитку України до 2011 року, яку ми плануємо вже на початку квітня представити на всенародне обговорення та ухвалення Верховною Радою", - сказав він.

"Ми ставимо перед собою амбітні і дуже непрості завдання. Але я впевнений, що за умови тісної співпраці з президентом, парламентом, регіонами вони нам під силу", - додав він.

"Нам потрібно лише три речі – порозуміння, стабільність і час", - наголосив Янукович.

Він також оголосив основні завдання уряду на 2007 рік.

"Уряд повинен завершити етап соціально-економічної стабілізації і фінансово бюджетного оздоровлення і перейти до наступних завдань", - заявив Янукович.

Серед таких завдань він назвав початок реалізації довгострокової стратегічної програми структурних соціально-економічних реформ.

Він зазначив, що саме для цього буде створено новий урядовий комітет з питань економічної реформи, який очолить особисто прем’єр.

Завданням уряду на 2007 рік Янукович назвав адаптацію української економіки до умов членства України в СОТ.

Він також зазначив, що уряд має завершити розробку нової рамкової угоди про співробітництво між Україною та ЄС, зокрема щодо створення зони вільної торгівлі між Україною та ЄС "на основі національних економічних пріоритетів".

Ще одним завданням уряду Янукович назвав продовження співпраці в рамках ЄЕП. "Врешті решт утворити зону вільної торгівлі в рамках цієї організації", - додав прем’єр.

Також уряд має у 2007 році "забезпечити ефективний енергетичний баланс, дієву диверсифікацію джерел постачання енергоносіїв".

Янукович також заявив, що уряд має перейти до активної соціальної політики, яка передбачає не лише "формальне збільшення зарплат, а й стимулює підвищення соціальної капіталізації українського суспільства".

Серед завдань Янукович також назвав реалізацію реформи судоустрою.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування