Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович добре вивчив уроки Майдану і прийшов не на півроку

Середа, 21 березня 2007, 14:00

Прем’єр-міністр Віктор Янукович вважає, що коаліції не вдалося б досягти успіхів, не врахувавши уроків 2004 року.

"Я був би нещирим, якби не визнав, що все те, чого нам вдалося досягти, було б неможливим, якби ми не зробили правильних висновків з подій 2004-го - 2005-го років", - зазначив прем’єр на підсумковому засіданні уряду в середу.

"Він також подякував "мільйонам співвітчизників в усіх містах і селах України", які підтримували його "у важкі часи".

"Водночас визнаю свій борг перед тими тисячами фахівців, професіоналів високого рівня, яких по всій країні було незаконно звільнено з роботи під час політичних чисток у 2005 році. Я ніколи не забуду цього і завжди буду чесно та наполегливо працювати для всього народу України", - запевнив Янукович.

Він також пообіцяв виконувати всі обіцянки, які уряд дав людям.

"Підкреслюю: коаліційний уряд працює і працюватиме для усіх громадян, для всієї спільноти, для всіх регіонів і для кожної людини, незалежно від того, за яку політичну силу вона голосувала", - заявив Янукович.

"У програмі коаліції і нашого Уряду основний пріоритет – підвищення добробуту громадян. І база його реалізації – високі економічні результати, а не тиск політичних авантюристів", - запевнив Янукович.

За словами прем’єра, зростання добробуту людей має будуватись на основі прискореного розвитку економіки, а він зробить все, щоб він був "сталим, а не тимчасовим".

"Ми розраховуємо працювати не рік чи півроку, тому в жодному разі не будемо йти шляхом популізму й демагогії, тим паче - соціального забарвлення", - заявив Янукович.

"Ми обіцяли, що за підсумками першого кварталу з врахуванням економічних можливостей, внесемо пропозиції щодо підвищення соціальних стандартів. Ми це зробили", - наголосив прем’єр, додавши, що робитиме коригування соціальних стандартів у бік зростання щоквартально, "з урахуванням економічних можливостей".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування