Янукович похвалився, що тепер кризи немає

Середа, 21 березня 2007, 14:10

Прем’єр Віктор Янукович заявляє про те, що його уряд подолав кризу.

Про це він заявив, відкриваючи підсумкове засідання Кабінету міністрів у середу.

"Рік тому після парламентських виборів, а згодом і після формування коаліційного Уряду, ми негайно взялися за реалізацію антикризової програми", - заявив він.

Він пояснив, що уряд "відновлював державне управління, гальмував економічне падіння".

"Із цими завданнями уряд впорався. Головна мета досягнута – криза подолана", - наголосив він.

Він також зауважив, що "наявність політичної коаліції та парламентської більшості дозволили уряду більш спокійно поставитися до питання про політичну "недоторканість" уряду, яка традиційно забезпечувалася за рахунок прийняття Верховною Радою програми його діяльності".

Янукович конкретизував, що "вперше за 2 минулі роки економіка пішла вгору".

"Те, що ми зуміли опанувати хаос і почати діяти за добре опрацьованим планом - результат успішної роботи не лише уряду і парламенту, а й усіх регіонів", - додав він.

"Економіка набула динаміки, і ми з оптимізмом дивимося у майбутнє", - додав він.

Він також заявив, що за період роботи уряду в минулому році "середньомісячні темпи приросту ВВП і промислового виробництва подвоїлись".

"При цьому непоганими були й темпи зростання доходів населення. Стабільною була інфляція. Ми змогли зупинити ріст цін на нафтопродукти і навіть досягли їх зниження", - розповів він.

"Саме у кінці 2006 р. ми разом з парламентською коаліцією зробили вирішальний вагомий крок до вступу в Світову Організацію Торгівлі", - похвалився він.

"Уряд прагнув позбутися технократизму (при вимові цього слова прем’єр запнувся - УП) та кулуарності у своїй роботі", - заявив Янукович.

"Сподіваюсь, що такий стиль роботи дозволить значно підвищити рівень суспільної довіри до дій та намірів, як Уряду, так і системи виконавчої влади в цілому", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...