Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров пропонує Ющенку сісти за кермо

Середа, 21 березня 2007, 14:29

Перший віце-прем'єр, міністр фінансів Микола Азаров висловив сподівання, що президент Віктор Ющенко очолить процес економічних реформ уряду Віктора Януковича.

Про це він сказав під час свого звіту на розширеному засіданні Кабінету міністрів у середу.

За словами Азарова, уряд завершує підготовку середньострокової програми діяльності Кабінету міністрів і стратегії економічного розвитку.

"Наша мета – рішуче реформування усіх сфер суспільного життя, перехід до цілеспрямованої державної політики, орієнтованої на відновлення високих темпів економічного зростання, забезпечення макроекономічної стабільності з метою підвищення життєвих стандартів громадян", - пояснив віце-прем'єр.

За його словами, до кінця березня уряд розпочне широке обговорення зазначеної програми з політичними партіями, організаціями, експертами та громадським загалом.

Серед головних завдань уряду Азаров назвав забезпечення позитивної динаміки економічного зростання і розбудова потужної конкурентноспроможної економіки.

Також серед завдань уряду започаткування системи довгострокового планування як на державному, так і на регіональному рівні, забезпечення збалансованості та стійкості бюджетної системи та підвищення результативності, ефективності та прозорості використання бюджетних коштів.

Наступними завданнями Азаров назвав покращення добробуту громадян і підвищення соцстандартів, перехід від фіскальної до стимулюючої функції податкової системи та забезпечення енергетичної безпеки держави.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування