Кінах не збирається викликати Ющенка на дуель

Середа, 21 березня 2007, 17:52

Новопризначений міністр економіки Анатолій Кінах не збирається з'ясовувати відносини з будь-якою посадовою особою, у тому числі і з президентом Віктором Ющенком.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам у середу в Києві, відповідаючи на питання, чи остаточно зіпсовані його відносини з президентом.

"Я не займаюся з'ясуванням відносин з тією або іншою посадовою особою, незалежно від його статусу, включаючи президента. У мене є принципи, що я послідовно захищаю, будучи на всіх посадах в Україні за 15 років, і вони не залежать від посад і політичної кон'єктури", - сказав Кінах.

Відповідаючи на питання, чи правда, що його виключили з фракції "Наша Україна", він висловив сподівання, що найближчим часом "ця політична істерія буде припинена".

Кінах також повідомив, що має намір скласти повноваження депутата, тому що обіймає посаду державного службовця.

"У зв'язку з тим, що я зараз на посаді міністра економіки - державний службовець, я, безумовно, складу повноваження депутата і не маю права входити в жодну фракцію", - сказав він.

Пояснюючи свою згоду працювати в складі Кабінету міністрів, Кінах сказав, що це викликано його бажанням сприяти консолідації гілок влади. "Я буду завжди направляти свій досвід на консолідацію", - відзначив він.

Як повідомлялося, Ющенко назвав "ганьбою морального типу" все, що відбулося з призначенням члена фракції "Наша Україна" Кінаха на посаду міністра в уряді Віктора Януковича.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування