Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко не піариться і заявляє про фальсифікації в ГПУ

Середа, 21 березня 2007, 19:17

Лідер "Народної Самооборони" Юрій Луценко заявляє, що підстави для його обшуку були сфальсифіковані.

Про це Луценко заявив в середу в ефірі телеканалу "1+1".

"Всі три підстави, за якими суд ухвалив рішення були грубо сфальсифіковані працівниками ГПУ", - заявив він.

Луценко наголосив, що в нього викликає питання, на якій підставі Печерський суд задовольнив клопотання прокуратури.

"По фальшивому, надуманому клопотанню, бо прокурорські звинувачують мене, що громадянин надавав міліції, а можливо й Луценку, офісні меблі", - сказав він.

Луценко заявив, що він має "нотаріально завірену заяву цього громадянина про те, що він ніколи не надавав матеріальної допомоги в МВС, а свідчив про це під тиском слідчих".

Він знову повторив, що ще однією підставою було вказано його мовляв ізраїльське громадянство та те, що він ухиляється від слідства.

"Я вчора вперше отримав повістку і одразу з'явився до слідчих.

Відповідаючи на питання, чи не є ситуація, що склалася, піаром, він відповів:

"Це не піар, бо коли трусять по всій Україні всіх наших активістів, шукають у них вибухівку, зброю, коли навідують вночі до рідних, коли починають вилучати газети з кіосків..." – зазначив він.

"Це не спланований піар, це просто істерія нинішньої влади, яка прекрасно розуміє, що знаходиться при владі завдяки підкупу і брехні. І тому будь-які прояви організованого громадянства їй страшні. І вони починають в паніці повторювати те, на що вони вчилися в листопаді-грудні 2004 року", - заявив Луценко.

Він також повідомив, що знав про можливість обшуку за два дні, оскільки прокуратура подала подання до Печерського суду 17 березня.

Він також визнав, що обшук проводився "майже" законно. "Якщо не звертати увагу на те, що не допустили адвокатів, не дали ознайомитися з протоколом про порушення власне кримінальної справи", - сказав він.

""

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування