Посольство США зніматиме слухавку за особливу плату

Четвер, 22 березня 2007, 11:22

З понеділка, 26 березня, розпочне роботу кол-центр посольства США, що буде надавати візову інформацію і записувати на візові співбесіди.

Години роботи кол-центру: з 8.00 до 18.00 за київським часом з понеділка по п'ятницю, йдеться у повідомленні посольства.

Номер кол-центру для дзвінків з України – (044) 207-7071. Для дзвінків зі Сполучених Штатів Америки від імені родичів в Україні номер 1-888-889-3780.

З метою надання українським громадянам можливості звикнути до користування кол-центром вирішено, що з 26 березня до 9 квітня кол-центр надаватиме візову інформацію і здійснюватиме запис на співбесіди з не-іміграційних віз безкоштовно.

З вівторка, 10 квітня, кол-центр розпочне надавати візову інформацію і записувати на співбесіду за тарифом 12 доларів за 8 хвилин розмови. Оплата здійснюватиметься шляхом придбання ПІН-номера.

ПІН можна буде придбати трьома способами, серед яких оплата кредитною карткою, зателефонувавши в кол-центр, придбання у найближчому відділенні Про-Кредит Банку.

Також можна буде зателефонувати до кол-центру, записатися на співбесіду, а ПІН оплатити пізніше у Про-Кредит Банку в Києві одночасно зі сплатою збору за розгляд візової заяви.

Докладнішу інформацію про варіанти оплати за ПІН можна отримати зателефонувавши до кол-центру за номером (044) 207-7071.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування