Цушко розставив своїх людей у Криму

Четвер, 22 березня 2007, 12:30

Першим заступником начальника Головного управління - начальника управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС у Криму призначено полковника міліції Олександра Танчука.

Відповідний указ підписав міністр внутрішніх справ Василь Цушко, повідомляє Ліга.

Раніше Танчук працював в УМВС України в місті Севастополі.

У Центрі суспільних зв'язків ГУМВС в АРК також повідомили, що заступником начальника Головного управління - начальником управління роботи з персоналом призначено підполковника міліції Інну Нікітіну.

Куратором фінансово-господарської діяльності в Головному управлінні Цушко призначив держслужбовця 6 рангу Євгенія Нестеренка, а відділ координації діяльності органів внутрішніх справ у сфері міжнаціональних відносин очолив Рефат Кенжалієв.

Крім того, Цушко призначив начальником Управління Державтоінспекції полковника міліції Володимира Загинайла, а начальником Управління Державної СБЕП - підполковника міліції Валерія Коряку (переводом з Апарату МВС).

Як відомо, 3 лютого 2007 року і. о. начальника ГУ МВС у Криму був призначений Анатолій Могильов, який раніше очолював міськуправління внутрішніх справ Макіївки в Донецькій області.

21 лютого ВР АРК затвердила його на посаді керівника кримської міліції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування