Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колесников порівняв Луценка з Аль Капоне

Четвер, 22 березня 2007, 13:14

Представник Партії регіонів Борис Колесников виключає, що переслідування лідера "Народної Самооборони" Юрія Луценка є помстою за його діяльність на посаді міністра внутрішніх справ.

"Я виключаю, що це помста", - сказав він журналістам у парламенті.

При цьому Колесников висловив переконання, що впродовж діяльності в МВС Луценко вчинив більш резонансні злочини, ніж те, що йому інкримінують.

"Переслідувати Луценка за роздачу якихось 50 пістолетів – це випадок, подібний до того, як Аль Капоне посадили за несплату податків", - сказав він.

"Розслідувати потрібно більш резонансні справи по Луценку. Я думаю, що окрім роздачі пістолетів там є ще чим зайнятися", - зазначив Колесников, додавши, що провина або невинність Луценка має бути доведена лише судом, а "все інше – це просто обливання брудом і не більше того".

Насамперед, на думку Колесникова, Луценка треба притягти до відповідальності за його заяви на посаді міністра щодо великої кількості злочинів, "які не отримали підтвердження у судах".

Він продовжує вважати дії, вжиті Луценком по відношенню до себе, а також до покійного Євгена Кушнарьова, прем’єра Віктора Януковича та інших представників опозиції політичними репресіями.

Водночас Колесников наголосив, що теперішні дії проти Луценка не є політичними репресіями, оскільки він не вважає його політиком.

На уточнююче питання, чим тоді можна назвати дії Генпрокуратури по відношенню до Луценка, Колесников назвав їх "дитячими забавками".

Як відомо, під час перебування Луценка на посаді міністра, МВС відкрило кримінальну справу проти Колесникова, в результаті якої він кілька місяців просидів у СІЗО.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...