Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мартинюк відмовився оголошувати хулу на Кінаха через помилку в імені

Четвер, 22 березня 2007, 15:46

Перший заступник голови Верховної Ради Адам Мартинюк відмовився оголосити рішення фракції "Наша Україна" про виключення Анатолія Кінаха зі складу фракції.

Під час вечірнього засідання у четвер Мартинюк повідомив, що до президії ВР надійшла заява лідера фракції "Наша Україна" В’ячеслава Кириленка про виключення народного депутата Кінаха зі складу фракції.

За словами Мартинюка, у заяві йдеться, що "у зв’язку з грубим порушенням фракційної дисципліни Кінах Анатолій Петрович виключається зі складу фракції".

"Оскільки Кінаха Анатолія Петровича в числі депутатів ВР немає, я не можу оголосити таку заяву", - сказав Мартинюк.

При цьому відмова Мартинюка оголосити таку заяву була мотивована тим, що у заяві допущена помилка, зокрема, щодо ім’я та по-батькові Кінаха (насправді його звати Анатолій Кирилович Кінах).

21 березня Верховна Рада призначила Кінаха на посаду міністра економіки України. Одразу після голосування "Наша Україна" виключила Кінаха з фракції.

Президент України Віктор Ющенко назвав ганьбою призначення Кінаха на посаду міністра економіки. "Те, що відбулося сьогодні з призначенням міністра економіки - це ганьба. Ганьба морального типу", - сказав він.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування