Черновецький назвав Кінаха високоморальною людиною з імунітетом до хабарів

Четвер, 22 березня 2007, 17:28

Мер Києва Леонід Черновецький заявляє, що він поважає міністра економіки Анатолія Кінаха за його "високоморальність та імунітет до хабарів і різних негарних речей".

Про це Черновецький сказав в інтерв'ю журналістам у четвер, коментуючи призначення Кінаха в уряд Віктора Януковича.

Мер столиці підкреслив, що не хоче коментувати жодні дії з боку кожного з політиків у країні, тому що вважає, що це може відбитися на киянах.

"Я багато думаю про політику, багато думаю про вчинки різних політиків. Я міг би дуже багато розповісти вам про те, що відбувається в українській політиці. Вона має свої особливості, тому що я знаходився в парламенті 9 років", - сказав він, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

"Але я дозволю собі сьогодні не висловлювати жодних думок з приводу окремих важливих політичних фігур, оскільки це може відбитися на добробуті киян і зі мною почнуть боротися окремі політичні групи, фракції або парламент у цілому. Я повинен бути господарником на сьогодні", - сказав Черновецький.

Але разом з цим мер відзначив, що до Кінаха у нього ставлення "дуже поважне".

"Ми співпрацювали завжди. Я вважаю його чесною людиною. Я не знаю причин, через які він був або буде в тій чи іншій політичній силі, тому що ми ці теми не обговорюємо, але я вам скажу, що в питанні рятування Києва від грального бізнесу Кінах зіграв визначну роль", - сказав він.

За словами Черновецького, Кінах "змусив" колишнього голову держкомпідприємництва підписати нові ліцензійні умови для грального бізнесу.

"Це характеризує людину як високоморальну, оскільки за ігорним бізнесом завжди стоять великі хабарі і різні негарні речі. Тобто до цих речей в Анатолія Кириловича імунітет. Я його за це поважаю", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News