Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція затримала адвоката Луценка

П'ятниця, 23 березня 2007, 08:15

Міліція затримала в четвер адвоката Юрія Луценка Віктора Василюка, який був присутній при обшуку в квартирі екс-міністра внутрішніх справ.

Як повідомляє Ліга, за станом на 12 годину ночі з 22 на 23 березня, його протягом декількох годин утримували в райвідділі Святошинського району Києва.

Цю інформацію в прямому ефірі "1+1" у п'ятницю вранці підтвердив депутат від фракції "Наша Україна" Микола Катеринчук, помічником якого є Василюк.

Як повідомляють джерела, ознайомлені з професійною діяльністю адвоката, його затримання не має безпосереднього зв'язку зі справою Луценка.

Василюк був затриманий під час перевірки, здійснюваною податковою міліцією Святошинського району на одній із приватних фірм Києва. Він надавав юридичну підтримку діяльності цієї фірми.

Спочатку податківці попросили адвоката не заважати перевірці, а пізніше викликали міліцію, яка й забрала Василюка у відділення.

Як відомо, 20 березня в квартирі Луценка проводився обшук, а сам Луценко двічі був на допиті в Генеральній прокуратурі.

За день до цього Подільський районний суд Києва призупинив досудове слідство Генпрокуратури по кримінальній справі щодо екс-міністра внутрішніх справ для з'ясування законності її порушення.

Представник президента у Верховній Раді Роман Зварич назвав цей інцидент "цинічною політичною розправою".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...