Довгий поскаржився, що підлеглі ігнорують Черновецького

П'ятниця, 23 березня 2007, 09:31

Чиновниками на місцях ведеться відвертий саботаж багатьох починань команди мера Києва Леоніда Черновецького, заявляє секретар Київради Олесь Довгий.

"За останній рік нам ще не вдалося домогтися від виконавчої влади на місцях тих результатів, яких хотілося б. Ми не можемо відзвітувати перед людьми, тому що виконавча влада не виконує свою роботу. І багато ініціатив мера або не доводяться до кінця, або доводяться, але настільки перекручуються в процесі, що стають нікому не потрібні", - сказав Довгий в інтерв'ю "Київському телеграфу".

Він навів приклад, коли на нижчому рівні чиновники саботують процес упровадження системи "єдиного вікна" для підприємців.

На думку Довгого, "це серйозне нововведення, воно пов'язане з руйнуванням чинної системи і створенням механізму, у якому буде відсутня сама можливість корупції".

"І ми вже зіштовхуємося з тим, що на нижчому рівні чиновники всіляко саботують даний процес, розуміючи, до чого він призведе", - сказав він.

Водночас Довгий висловив впевненість у тому, що у команди Черновецького "вистачить наполегливості, сили і бажання для того, щоб створити новий формат відносин влади з городянами".

"Особливо тепер, коли нас фактично підтримав весь депутатський корпус", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування