Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович порахував свої багнети

П'ятниця, 23 березня 2007, 10:37

Прем’єр Віктор Янукович заявляє, що коаліція нараховує 260 депутатів.

Сьогодні ми прийняли в коаліцію ще 11 депутатів", - зазначив Янукович на прес-конференції в п’ятницю.

"Те, що почався процес об'єднання навколо конкретних питань – це здоровий процес, і ми вважаємо, що це дуже важливо, щоб процес розпочався всюди в нашому суспільстві", - зазначив він.

"Щоб ми почали засипати ті рови, які відбулись після 2004 року. Щоб 2007 рік був роком початку стабільного розвитку країни і єднання нашого суспільства. Це головна стратегічна мета, яка дасть можливість нам... і відкриє шлях для стабільного зростання економіки і покращення життя громадян, і будівництва сильної і незалежної України", - зазначив він.

Він також заявив, що "весь час" співпрацює з президентом Ющенком.

"Якщо сказати про процес, який йде, політичний, перш за все це процес в площині конституційних змін. Це процес болючий, суперечливий. Але ми намагаємось його робити в межах конституції, і робити це без зайвих емоцій", - зазначив він.

"Ми повинні привести у відповідність закон про українське законодавство. Тому і був прийнятий закон про Кабмін", - пояснив Янукович і додав, що зараз Кабмін працює в межах цього закону.

"Ми не робимо ніяких різких кроків по відношенню до гілок влади. Ми працюємо виважено в рамках цього закону і Конституції", - наголосив він.

Янукович також торкнувся теми змін до конституції. Він наголосив, що головна мета політ реформи була "покращення ефективності і якості роботи влади".

"Всі роки незалежності гілки влади не мали чіткої стратегії співпраці... кожен працював як міг. Звинувачувати будь-кого було важко. Тому за всі роки мінялись лише уряди. Парламенти переобирались, президенти переобирались..." – зазначив він.

"Я ще працюючи в регіоні задавав питання: "Коли вони вже перестануть там сваритися на верхах". Нам було незрозуміло. А коли я почав працювати в Києві, я зрозумів, що протиріччя були закладені в системі влади", - зазначив він.

Янукович зазначив, що тоді уряд працював від парламенту окремо, коли в парламенті закони приймались під тиском тих чи інших депутатських груп.

"Не вистачало взаємної відповідальності між гілками влади і співпраці та в цілому відповідальності влади перед суспільством", - зазначив він і додав, що після виборів 2006 року було створено коаліційний уряд, який взяв на себе відповідальність "за долю країни".

""

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
07:50
За добу відбулося 94 бойових зіткнення: найактивніший ворог на Авдіївському напрямку 
07:33
Ракетний удар: ворог атакував енергооб’єкти у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях
06:26
У південно-східних областях втретє за ніч була оголошена ракетна небезпека: у Херсоні пролунали вибухи
05:48
відеоВ Росії на Кубані безпілотники атакували два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
доповненоПольща цієї ночі двічі піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
оновлюєтьсяРосіяни запускали ракети: було оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповнено, фотоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова, постраждала пацієнтка
Усі новини...