Янукович відпустив Поляченка, бо той "наївся міністерського хліба"

П'ятниця, 23 березня 2007, 11:08

Прем'єр-міністр Віктор Янукович заперечує проведення кадрових чисток, натомість підтверджує процес кадрових змін.

"Ми категорично проти того, щоб були кадрові чистки", - сказав він під час прес-конференції у п'ятницю.

"Щодо кадрових змін – це інше питання. Коли, я умовно скажу, не ображаючи людей, але скажу стримано, коли прийшла людина і не знає, що робити на своїй посаді, не відповідає фаховим якостям, не дає результат від своєї роботи, безумовно, цій людині треба допомогти, щоб вона знайшла своє місце", - зазначив Янукович.

"Її не треба ображати, і все що зараз відбувається у цьому напрямку - це не чистка, приходять більш досвідчені люди, на місця людей, які випадково потрапили на своє місце, йде вдосконалення системи влади", - додав він.

Коментуючи відставку Юрія Поляченка з посади міністра охорони здоров'я, Янукович зазначив, що Поляченко вирішив за власним бажанням піти працювати в інститут.

"Він прийшов порадитись, сказав, що там довго не будуть тримати місце... Як фахівець він завжди мріяв займатися конкретною справою", - розповів прем'єр.

"Він сказав, що вже поїв достатньо міністерського хліба, але внутрішній стан йому підказує, що краще йому піти працювати в інститут", - додав він.

Янукович заявив, що не має до Поляченка як до міністра "ніяких питань". "Я пішов йому назустріч, як людині. Він сказав, що це його прохання. Відповідне рішення було прийнято сьогодні на Кабміні", - додав прем'єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування