Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович звинуватив Луценка в авантюризмі

П'ятниця, 23 березня 2007, 11:33

Прем'єр-міністр Віктор Янукович ставиться до "Народної самооборони" Юрія Луценка як до "авантюристичної організації, яка небезпечно грається".

Про це він сказав під час прес-конференції в п'ятницю.

Коментуючи заклики і можливість "походу на Київ", прем'єр відзначив: "Небезпека не в тому, що люди прийдуть, нормальні, але разом з нормальними можуть прийти ті, хто буде чинити беззаконня".

При цьому він додав, що якщо існують якісь вимоги, то "на них треба подивитися, розглянути".

"Ми відкриті до співпраці з будь-якою організацією... Ми будемо відверті у такому діалозі, але ми ніколи не будемо на боці будь-якої політичної сили, яка дестабілізує ситуацію у країні, і яка піде не на користь людям", - заявив Янукович.

Він розповів, що їздить по регіонах, і до нього звертаються різні люди, "особливо жінки": "Вони питають: навіщо це нам потрібно. І в західному регіоні одна жінка каже, що попередили її сина, якщо не піде в похід, з ним будуть розбиратися".

"Ми тільки заспокоїлись, почали жити, вже не ділять людей по кольорах, невже це нам потрібно, ці походи, а якщо в них будуть застосовувати зброю", - переказав прем'єр слова людей, що до нього звертаються, і додав, що "усе це можливо".

Він запитав, "навіщо нам війна", і заявив, що згідно із законодавством несе відповідальність "за порядок у нашій країні".

"У межах своїх повноважень я буду діяти, захищаючи не власні інтереси, а інтереси людей. Хто буде заважати людям спокійно жити, лякати людей, матерів, гнати їхніх дітей у якісь походи... я знайду законні рішення і не допущу цього ніколи", - додав прем'єр.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: