Янукович привів на свою прес-конференцію фан-клуб

П'ятниця, 23 березня 2007, 12:05

Прем’єр Віктор Янукович сподівається, що після успішного виконання нової розширеної угоди з ЄС, Україні буде визначено конкретну дату для вступу до цієї організації.

"Ми хотіли б, щоб ця угода дала нам надію на те, що, закінчивши цю роботу, ми отримали сигнал і конкретну дату вступу до ЄС", - сказав Янукович на прес-конференції у п’ятницю.

Він також окреслив стратегічні напрямки, які, за його словами, сповідує його уряд.

"Ми будемо працювати над створенням ЄЕП, вступати у СОТ, з ЄС будемо створювати зону вільної торгівлі", - сказав Янукович.

Він також додав, що стратегія розвитку України передбачає наближення стандартів життя українських громадян до стандартів життя Європи.

"Нам треба значно скоріше це робити, розвиватися в економічному плані, щоб досягнення цієї мети здійснилося. Тому ми вважаємо, що приріст економіки кожен рік повинен бути не менше 8%", - сказав прем’єр.

Підсумкова прес-конференція Януковича за результатами роботи його уряду за останні півроку відбувалася в готелі "Київський".

Конференц-зала, розрахована на 500 осіб, була переповнена, і велика частина журналістів стояла в проходах.

Водночас на перших рядах сиділи представники коаліції та міністри Кабміну. Зокрема, на прес-конференції був присутній міністр внутрішніх справ Василь Цушко, новопризначений міністр охорони здоров’я Юрій Гайдаєв, міністр з надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич, депутат від Партії регіонів Ганна Герман.

Вони жваво реагували на слова прем’єра, зокрема, аплодували і сміялися, коли Янукович жартував.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування