Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутата Черновецького облили кислотою

П'ятниця, 23 березня 2007, 14:44

У ніч з четверга на п'ятницю невідомі облили кислотою депутата Деснянської районної ради у місті Києві (фракція Блоку Леоніда Черновецького) Юрія Тітова.

Після об'їзду Тітовим, якого нещодавно було призначено директором КП "Деснянськпарксервісу", районних паркувальних майданчиків, невідомі підстерегли його біля будинку, де він мешкає, і лльонули в обличчя кислотою.

Депутат госпіталізований і перебуває в реанімації. Стан постраждалого медиками оцінюється як вкрай тяжкий, повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу Київради.

Блок Леоніда Черновецького розцінює замах на життя Тітова як зухвалий виклик суспільству, київській громаді та владі в цілому.

У заяві блоку наголошується, що правоохоронні органи мають оперативно розслідувати замах на здоров'я і життя депутата, якнайшвидше встановити осіб, причетних до скоєння очевидного злочину, аби винуватці понесли справедливе покарання за свої протиправні дії.

У повідомленні також зазначається, що з вересня 2006 року по січень 2007 року Тітов був в.о. директора, а в січні поточного року був призначений директором КП "Деснянськпарксервісу".

За період його роботи на даній посаді значно зросли надходження до районного бюджету. Якщо у вересні 2006 року прибуток підприємства становив 100 тисяч гривень, то у березні 2007 року це комунальне підприємство виходить на заплановану цифру прибутку у 160 тисяч гривень.

Блок Черновецького пов'язує замах на Тітова з його ефективними намаганнями легалізувати й упорядкувати діяльність паркувальних майданчиків, зруйнувати корупційні схеми у цій сфері, які були створені за каденції минулої влади.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування