Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко викрив, що в Цушка створили проект "Анти-Майдан" і готують провокації

П'ятниця, 23 березня 2007, 15:04
Лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко стверджує, що новий заступник міністра внутрішніх справ Землянський координує провокації проти опозиційних активістів.

Про це він заявив на прес-конференції у Житомирі.

"Я вперше скажу, що спеціально призначений новий заступник Цушка пан Землянський очолює проект "Анти-Майдан". І саме він займається і координує провокації щодо громадських активістів, як "Народна самооборона", так і інших громадських організацій, які не хочуть миритися з нинішнім бєзпрєдєлом уряду реваншистів" –зазначив він.

За словами лідера "Народної самооборони", "вийнявши таке інородне тіло, як Луценко, ця система знову почала працювати в заданому кучмістами режимі".

Луценко підкреслив, що правоохоронна система знову стає репресивною проти інакомислячих, а з іншого боку займається відбілюванням мафії в Україні.

На доказ своїх слів він навів два приклади.

"Коли пан Щербань декларував свої доходи на рівні 22 тисяч гривень, тоді як на його рахунках зафіксовано прохід коштів у 240 мільйонів, оголошується невинним перед законом" – обурився екс-міністр внутрішніх справ.

Водночас разом з цим, за його словами, починається підготовка по придушенню будь-яких демонстрацій в Україні.

"Я вже казав про закупки на 25 мільйонів гривень спецтехніки, кийків, бронежилетів і навіть не погоджених Міністерством здоров'я лазерних пристроїв".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...