Огризку сподобались ідеї Яценюка

Субота, 24 березня 2007, 09:29

Колишній виконувач обов’язків глави МЗС Володимир Огризко сподівається на порозуміння з новим міністром Арсенієм Яценюком.

"У Арсенія Петровича є цікаві інноваційні ідеї, вони також реалізовуватимуться. Думаю, що ми знайдемо хорошу основу для порозуміння і співробітництва", - зазначив Огризко в інтерв’ю "Дзеркалу тижня".

За його словами, в МЗС "сформувався дуже хороший колектив на всіх рівнях". "Арсенію Петровичу нині дуже важливо обпертися на цей дипломатичний кістяк, який дасть йому можливість швидко ввійти в курс справи", - вважає Огризко.

"Ми саме щойно обговорювали найактуальніші на сьогоднішній день питання, і намагалися максимально інтенсивно і швидко ознайомити нового міністра з проблематикою, яка стоїть на порядку денному. І чим швидше й повніше ми зможемо наситити нового міністра цією інформацією, тим легше працюватиметься і йому, і нам. Це цілком нормальний процес, і ми відчуваємо взаємне бажання прислухатися", - додав він.

Огризко також висловив переконання, що надалі працюватиме в дипломатії. "А де й ким — поговоримо про це трохи пізніше", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування