Мороз викрив таємні наміри Луценка

Субота, 24 березня 2007, 12:34

Спікер Олександр Мороз пояснює поведінку лідера "Народної самооборони" Юрія Луценка його бажанням стати президентом України.

Про це він заявив у суботу під час виступу перед партійним активом Житомирської області, повідомляє прес-служба партії.

"Луценко завжди хотів і хоче стати президентом України, тому він був супротивником політреформи й не хотів голосувати на її підтримку", - переконаний Мороз.

"Тепер причини цього опору зрозумілі: Луценко хотів бути президентом з необмеженими повноваженнями, проти яких завжди боролася соціалістична партія, всі 10 років підряд будучи в опозиції до режиму Кучми", - вважає він.

"Сьогодні активно експлуатується теза про "зраду" соціалістів, і все частіше цей ярлик вішає на нас Юрій Луценко, якого партія ростила і якого я бачив майбутнім лідером СПУ" – заявив Мороз.

Лідер СПУ зазначив, що після програми "Свобода слова" на каналі ICTV не може заснути до ранку, оскільки в ній звучить відверта неправда.

"У такий спосіб формується перекручена громадська думка про те, що насправді відбувається в політичному полі України. Тому я змушений пояснити, як обстоять справи в українському політикумі в реальності", - зазначив Мороз.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування