Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко призначив Морозу побачення, щоб він спокійно спав

Субота, 24 березня 2007, 17:14

Лідер руху "Народна самооборона" Юрій Луценко викликав голову парламенту Олександра Мороза на телевізійні дебати в прямому ефірі.

"Викликаю Мороза на дебати в прямому ефірі, де б я його заспокоїв, що не маю своєю метою стати кандидатом на посаду президента України, і розвіяв його побоювання, щоб він спокійно спав", - сказав він на прес-конференції в Чернігові.

Луценко також заявив, що діюча влада побудована на обмані. Прикладом тому, за його словами, служить факт відмови Миколи Рудьковського, що був обраний мером Чернігова, від своїх обов'язків заради посади народного депутата.

Крім того, лідер "Народної самооборони" підкреслив, що в МВС повертаються методи епохи "кучмізму". Як приклад Луценко назвав наявність 11 заступників міністра внутрішніх справ, а також повернення на ці посади осіб, які діяли проти мирних мітингів.

Говорячи про реакцію простих міліціонерів на його поїздки по Україні, Луценко відзначив, що в цілому рядові співробітники МВС ставляться до нього з теплотою. За його словами, при зустрічі з ним міліціонери посміхаються і віддають честь.

Як повідомлялося, у суботу в Житомирі Мороз заявив, що Луценко завжди бажав і зараз бажає стати президентом України.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...