Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Криму вбили депутата Януковича

Понеділок, 26 березня 2007, 10:37

У п'ятницю у власному офісі в Сімферополі кількома ударами ножем був убитий гендиректор ВАТ "Меблі", депутат Верховної Ради Криму Юрій Нестеренко.

У той же день був затриманий підозрюваний в убивстві - підлеглий Нестеренка Наріман Абдулхаіров, повідомляє Комерсант-Україна.

Нестеренко був обраний до кримського парламенту за списками блоку "За Януковича!", входив до однойменної фракції у ВР Криму. Також очолював сімферопольську міськорганізацію Партії регіонів.

На виборах у березні минулого року був першим у списках кандидатів від блоку "За Януковича!" до Сімферопольської міськради.

За словами начальника центру громадських зв'язків Головного управління МВС у Криму Олександра Домбровського, вбивство Нестеренка сталося в п'ятницю вдень у будівлі ВАТ "Меблі" у Сімферополі.

У кімнаті для проведення нарад Нестеренко розмовляв зі своїм співробітником – директором євпаторійської філії Абдулхаіровим.

"У загиблого до нього були претензії. За підсумками внутрішньої перевірки компанії стали відомі серйозні нестатки фінансів", - повідомив начальник ЦГЗ.

"Нестеренко порушив питання про його звільнення або переведення в апарат управління в Сімферополь, щоб його роботу можна було контролювати", - додав він.

У якийсь момент розмова вийшла з-під контролю, хоча, відзначив Домбровський, люди, які давно працювали з Нестеренком, стверджують, що він "дуже нескандальна людина, з ним неможливо було посваритися".

Підозрюваний схопив ніж, який лежав поблизу, (у кімнаті знаходилися столові прилади) і став завдавати ударів у груди Нестеренку.

"Коли Юрій Нестеренко вибіг з кімнати, підлеглий став його переслідувати по коридору, продовжуючи наносити удари ножем", - повідомив Домбровський.

За його словами, Нестеренку було нанесено більше десяти ножових поранень: у груди, живіт, спину. "Нападника затримали співробітники ВАТ. Тоді він уже не чинив опору", – додав Домбровський.

Як повідомила прес-секретар прокуратури автономії Наталя Бояркіна, прокуратура Київського району Сімферополя порушила кримінальну справу за ознаками злочину, зазначеного у Кримінальному кодексі як "навмисне убивство", за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 15 років.

За словами начальника ГУ МВС у Криму Анатолія Могильова, вбивство відбулося на ґрунті "неприязних стосунків двох людей" і не має під собою політичних мотивів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...