Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "Нашій Україні" думають, що януковичі переходять будь-які межі

Понеділок, 26 березня 2007, 12:55

У "Нашій Україні" вважають "безглуздою і безперспективною" пропозицію депутата від Партії регіонів Василя Кисельова заборонити президенту Віктору Ющенку бути почесним головою партії чи блоку.

Про це заявив член фракції "Наша Україна" Юрій Ключковський, коментуючи зареєстрований Кисельовим законопроект про внесення змін до закону “Про політичні партії в Україні”.

"Тут простежується абсолютно неконструктивна позиція "антикризової" більшості. Адже іде спроба законом обмежити статус президента. Це не узгоджується з Конституцією. Адже обов’язки, права і повноваження президента чітко прописані в Основному законі", - сказав він.

За словами Ключковського, закон про політичні партії "не може жодним чином це регулювати".

"Більше того, цей законопроект зачіпає не тільки політичний статус президента, але й обмежує його дії. Це вже взагалі переходить будь-які межі", - вважає депутат, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Сьогодні коаліція постійно говорить про применшення функцій президента і посилення функцій прем’єра. Тоді з їхнього боку було би доцільно вносити відповідні пропозиції щодо Януковича. Адже прем’єр має бути прем’єром для всіх українців, а не для одної лише партії чи коаліції. Він теж має бути позапартійним. Тоді б "антикризовики" виглядали послідовними. А так тут навіть приводу для дискусії немає", - наголосив Ключковський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...