Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратник Януковича упевнений, що Кушнарьова убили, а Луценку влаштували піар-обшук

Понеділок, 26 березня 2007, 14:59

Депутат фракції Партії регіонів Василь Кисельов переконаний, що обшук у квартирі Юрія Луценка був влаштований з метою піару.

Про це "регіонал" заявив на прес-конференції в понеділок.

Кисельов переконаний, що організація обшуку в квартирі Луценка - провокація, заздалегідь організована "тільки для того, щоб пропіарити польового командира Луценка".

За його словами, Луценко був попереджений про проведення обшуку за 3 дні. "Що прокуратура хотіла в нього знайти через 3 дні?", - задався питанням депутат.

Крім того, Кисельов заявив, що рух "Народна самооборона", очолюваний Луценком, - це проект, розроблений секретаріатом президента ще в той час, коли Луценко був штатним радником Віктора Ющенка.

"Регіонал" жадає від президента звільнити ще одного свого радника - Тараса Стецьківа, який "також є активним учасником даного проекту".

В іншому випадку Кисельов обіцяє "на кожному кутку говорити про те, що президент керує цим проектом".

У той же час Кисельов вважає, що смерть його однопартійця Євгена Кушнарьова була не випадковою.

Кисельов уточнив, що в Кушнарьова стріляли 4 рази, куля ввійшла зверху вниз. За його словами, це значить, що той лежав на спині і розумів, що по ньому стріляють.

Крім цього депутат вкотре повідомив, що Юлія Тимошенко допитувалася як свідок по кримінальній справі за обвинуваченням Павла Лазаренка в Києві у вересні 2000 року.

Також він спрогнозував, що у зв'язку з такими його заявами на нього буде чинитися тиск з боку зацікавлених осіб.

"Якщо зі мною що-небудь станеться, то саме через те, що я зараз заявив - тому я не буду ходити на полювання, а вулиці буду переходити тільки на зелене світло", - сказав Кисельов.

При цьому він повідомив, що півтора місяця тому він одержував погрози на свою адресу, про що зробив відповідну заяву в Службу безпеки.

Ліга, Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування