Новому міністру побажали, щоб троянди не були жовтими

Понеділок, 26 березня 2007, 15:12

Новий міністр охорони здоров'я Юрій Гайдаєв заявляє, що не робитиме "революційних кроків" на новій посаді.

Про це він заявив у понеділок під час представлення його як міністра, повідомляє УНІАН.

"Ніяких революційних кроків у співпраці не буде. Буде нормальна співпраця і еволюційний розвиток медицини", - заявив Гайдаєв.

Віце-прем'єр-міністр Дмитро Табачник, який представляв Гайдаєва, відзначив його професіоналізм і майже дворічний стаж роботи заступником міністра охорони здоров'я.

Він подарував йому букет червоних троянд і сказав: "Головне, щоб троянди були не жовті, як колір розлуки".

За словами Гайдаєва, пріоритетами медицини будуть: первинна медицина, соціальна допомога, швидка допомога, охорона материнства і дитинства, туберкульоз, серцево-судинні захворювання та онкологія. "Це не повний перелік – але це пріоритети", - наголосив він.

У свою чергу екс-міністр охорони здоров'я Юрій Поляченко, призначений директором інституту Шалімова, також привітав Гайдаєва з призначенням і подякував йому за співпрацю.

"Життя йде - стає яскравішим", - сказав екс-міністр, зазначивши, що у понеділок вранці прокинувся "із зовсім іншим почуттям, весняним настроєм".

Поляченко також сказав, що на посаді міністра йому було "складно працювати в контексті нових політичних рішень коаліції та уряду". Він також повідомив, що введений до складу колегії міністерства.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News