"Регіони" не хочуть відставляти Довгого, їхній стиль не так зрозуміли

Понеділок, 26 березня 2007, 15:39

Депутат від Партії регіонів Василь Горбаль відзначає, що в його партії немає ніяких планів ініціювати відставку секретаря Київради Олеся Довгого.

"На сьогодні в Партії регіонів, у тому числі й у столичній партійній організації, і у фракції Партії регіонів у Київраді, немає ніяких планів по ініціації відставки Олеся Довгого", - заявив Горбаль, слова якого наводить Обком з посиланням на УНІАН.

"Більше того, це питання ніяк нами не обговорювався, ми не будемо ініціювати внесення даного питання до порядку денного сесії і ніяких консультацій у цьому напрямку з іншими політичними силами ми не вели і не ведемо", – підкреслив Горбаль.

Він також назвав публікацію газети "Комерсант-Україна" про плани Партії регіонів ініціювати відставку секретаря Київради "яскравим прикладом журналістських домислів".

"Це саме та ситуація, коли людина чує якісь слова, однак не розуміє контексту, у якому вони сказані. Я дійсно спілкуюся з моїм колегою Михайлом Поживановим, але стиль наших розмов незрозумілий для більшості людей, що нас оточують, оскільки це наші особисті відносини і ми маємо на це право", – відзначив депутат.

Він також зазначив, що Партія регіонів не зацікавлена в дестабілізації ситуації в столиці, "а поширення подібної інформації деякими ЗМІ є одним із варіантів дестабілізації".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News