Тимошенко продовжує дихати в потилицю Януковичу

Понеділок, 26 березня 2007, 16:23

Якби вибори до Верховної Ради проводилися найближчої неділі, то найбільшу підтримку серед тих, хто проголосував би, отримала б Партія регіонів.

Про це свідчать результати соцопитування, проведеного соціологічною службою Центру Разумкова.

Так, найбільший електоральний потенціал зберігають три політичні сили − Партія регіонів (впевнені, що на виборах проголосують саме за цю політичну силу, 18,6% опитаних, ще 18,1% відповіли, що, ймовірно, можуть за неї проголосувати).

Також до трійки входять БЮТ (впевнені, що проголосують за цю силу, - 15,4% і ті, хто ймовірно можуть проголосувати, - 19,8%) та "Наша Україна" (відповідно 7,3% і 18,0%).

Дещо нижчим є електоральний потенціал двох провідних лівих партій − Комуністичної (відповідно 5,5% і 9,9%) та Соціалістичної (відповідно 3,3% і 11,7%).

Стосовно правих політичних сил, то у випадку створення блоку "Українська правиця", до складу якого увійшли б Українська Народна Партія та Народний Рух України, впевненість у підтримці його на виборах висловили 3,1% опитаних, ще 10,7% відповіли, що, ймовірно, можуть за нього проголосувати.

При розширенні складу цього блоку (включення до нього, крім зазначених двох партій, також "Свободи", УРП "Собор", Конгресу Українських Націоналістів, Партії Християнсько-Демократичний Союз) впевненість у підтримці його на виборах висловили 3,7% опитаних, ще 8,9% відповіли, що, ймовірно, можуть за нього проголосувати.

Опитування проводилося з 22 лютого до 3 березня 2007 року по всій території України та в Криму. Опитано 2012 респондентів віком від 18 років. Теоретична похибка не перевищує 2,3%.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
04:45
оновлюєтьсяРакетний удар: в країні оголошена масштабна повітряна тривога
04:21
ISW: Україна б’є по Росії зброєю власного виробництва
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
Усі новини...