Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комітет виборців пропонує обирати президента і парламент

Понеділок, 26 березня 2007, 17:53

Комітет виборців вважає, що з нинішньої політичної кризи є два виходи: мораторій на дострокові вибори або одночасне проведення цього року і парламентських, і президентських перегонів.

Про це заявив голова КВУ Ігор Попов, підбиваючи підсумки моніторингу зі взаємодії парламентаріїв і місцевих депутатів із виборцями, повідомляє 5 канал.

Утім, у Комітеті виборців зазначають, що за умов чинної виборчої системи і сильного політичного протистояння, дострокові вибори будуть погано організованими і брудними.

"Або це має бути спільна угода, круглий стіл, ще один універсал, але щоб вони дійсно працювали разом, домовилися про спільну консолідовану відповідальність за долю держави. Частково цю відповідальність матиме і опозиція. І можливо, одним з пунктів такого універсалу має тоді стати меморандум про мораторій на дострокові вибори хоча б на рік", - зазначив Попов.

"Інший шлях - це таки дострокові вибори. Дострокові вибори не лише парламентські, бо криза у нас не лише парламентська, а загальнополітична, загально-конституційна. Тоді дострокові вибори до кінця 2007 року", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування