Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович зробив Ющенка крайнім у законі про себе

Понеділок, 26 березня 2007, 22:12

Парламентська коаліція і коаліційний уряд готовий до компромісів у питанні реформування Конституції, заявив прем'єр Віктор Янукович.

Про це він сказав у понеділок ввечері в інтерв'ю телеканалу "Україна", відповідаючи на питання про межу компромісу в питанні удосконалювання Конституції.

"Це процес політичний і в ньому просто неможливо окремо одному політику приймати рішення. Ми готові завжди приймати рішення консенсусом", - сказав він.

Янукович відзначив, що коаліція також демонструвала готовність до компромісу в процесі прийняття закону про Кабмін, однак з боку команди президента "було штучне затягування" процесу прийняття закону.

Прем'єр також відкинув обвинувачення в спробі узурпації влади, відзначивши, що коаліція й уряд відкриті для пропозицій опозиції.

"Будь ласка, вносьте свої пропозиції, ми ж не чуємо жодної конструктивної пропозиції, крім як провести дострокові парламентські вибори", - сказав він, підкресливши, що вибори у Верховну Раду відбудуться у встановлений законом термін.

Янукович також заявив, що парламентська коаліція продовжує вести переговори у Верховній Раді про приєднання до неї депутатів з опозиційних фракцій.

"Ми переговори не переривали з "Нашою Україною" і ми дотепер ці переговори проводимо. Вони проводяться на рівні депутатського корпусу", - сказав він.

За словами прем'єра, конструктивна частина парламентаріїв негативно відносяться до звучних ідей про дострокові вибори, до різних "екстремістських дій у країні".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування