Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича та Мороза запідозрили у підкупі Ющенка

Вівторок, 27 березня 2007, 12:50

Заяви прем'єр-міністра та голови Верховної Ради про можливість створення широкої коаліції та підтримки більшістю Віктора Ющенка на пост президента можуть бути політичними провокаціями.

Таку думку висловив член фракції "Наша Україна" Юрій Ключковський, повідомляє прес-служба блоку.

"Причини учорашніх заяв Януковича та Мороза важко визначити. З одного боку, хотілося б вірити, що це ознака якогось протверезіння, що коаліціянти нарешті зрозуміли, що поганий мир кращий від доброї війни", - зазначив депутат.

"З другого боку, я боюся, що такі репліки можуть бути чистою політичною провокацією, спробою підкупити президента чи опозиційні сили, приспати пильність", - додав він.

Ключковський нагадав, що вже не перший раз "антикризовики" обіцяють президенту підтримку навіть у випадку обрання глави держави через парламент.

"Щоразу це не призводило до зміни поведінки коаліції. Думаю, що і цього разу такі заяви ні на що не вплинуть. Тому я більше схильний розцінювати це як певну провокацію", - пояснив депутат.

Як відомо, у понеділок прем'єр Віктор Янукович зазначив, що ще не пізно створити широку коаліцію в парламенті.

У свою чергу спікер Олександр Мороз не виключає, що політичні сили, які входять до більшості, можуть підтримати Ющенка на наступних президентських виборах.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування