Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорновіл обізвав Тимошенко ультразрадницею, а Кириленка – її цуциком

Вівторок, 27 березня 2007, 13:18

Член фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл вважає, що не Анатолій Кінах винен президенту Віктору Ющенку, а навпаки, і заявляє, що кращої кандидатури на посаду міністра економіки в коаліції не було.

"Заздалегідь це питання не розглядалося. Були тільки деякі моменти, пов'язані з паном Макухою, якому не зовсім вдавалося координувати роботу Міністерства економіки", - сказав він в інтерв'ю газеті "Столичные новости".

За словами Чорновола, виникла проблема заміни міністра "і коли кадрове питання в черговий раз поставили руба, згадали про Кінаха: кращої кандидатури просто немає".

Він зазначив, що "людей, що знали б економіку краще за Кінаха, можна перерахувати на пальцях, їх небагато". Депутат також вважає, що "у головній політичній "обоймі" він буде ще років десять: міністр, віце-прем'єр, лідер парламентської фракції".

Чорновіл висловив обурення тим, що Кінаха називають зрадником і звернувся до "Нашої України": "Шановні! Не шукайте "зрадників" там, де їх немає, краще на себе подивіться".

При цьому він нагадав, що раніше "зрадником" називали спікера Олександра Мороза, хоча завдяки йому, за словами Чорновола, Віктор Ющенко став президентом:

"Про тих півтора мільйони голосів, що головний соціаліст поклав на вівтар президентської перемоги, уже не згадують. А що він одержав натомість? Корумповану владу "любих друзів", корупційні скандали тощо. Тому Мороз і зробив свій вибір. Те ж саме стосується і Кінаха: Ющенко його боржник, а не навпаки".

"Не Анатолій Кирилович зрадив, а його зрадили. Зрадили, коли пішли на поклони до Тимошенко. Кириленко вже бігає за нею, як цуцик на повідку. І це - лідер фракції! Так що краще б "нашоукраїнцям" не кричати, а помовчати", - наголосив Чорновіл.

Він також звернув увагу, що в "Нашій Україні" немає "елементарного порядку": "Картина та сама: хто в ліс, хто по дрова. Навіть у самому ядрі виборчого блоку – НСНУ - один іншому готові горло перегризти, а сама фракція вже давно дихає на ладан".

Також Чорновіл відзначив, що "якщо, приміром, Юлія Тимошенко двічі долала президентське вето, виходить, вона – ультразрадниця".

"Ан ні! Виявляється, вона - вождь, а всі інші повинні під її спідницею штурмувати висоти, на які вкаже її пальчик. Колись Франко сказав: "Як багато важить слово". Але ні БЮТ, ні "Наша Україна" українського класика не читали. А шкода: за кожним словом стоять людські долі", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
23:06
Мінфін оновив дані про фінансування держбюджету від початку великої війни: хто став найбільшим донором
23:01
оновлюєтьсяУ всіх областях України оголосили ракетну небезпеку, є загроза "Кинджалів"
22:27
Чарльз ІІІ уперше після виявлення раку відновлює участь у публічних заходах
22:21
КолонкаІсторія спротиву кримськотатарського політика Нарімана Джеляла
22:20
Два топменеджери Ощадбанку перейшли в правління "Сенс Банку"
22:12
Deep State: Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки
Усі новини...