Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не допустить розваг за шторою

Вівторок, 27 березня 2007, 14:24

Президент Віктор Ющенко заявляє, що готовий внести до парламенту зміни до Конституції, напрацьовані широким колом громадськості.

Про це Ющенко сказав на нараді з керівниками місцевих органів влади у вівторок в Українському домі.

"В Україні повинна працювати одна робоча комісія по внесенню змін і доповнень до Конституції. Цю робочу групу не повинен очолювати будь-хто з уряду, Верховної Ради чи президент", - зазначив президент.

"Давайте спершу дамо (напрацювати пропозиції) працівникам цих трьох інституцій, плюс юристам, плюс журналістам, плюс громадським організаціям чи будь-якій стороні, яка може бути корисним учасником робочої групи", - зазначив він.

Ющенко пообіцяв внести законопроект щодо змін до Конституції, напрацьований цією групою .

Тільки після цього, за словами Ющенка, в парламенті може бути сформована Конституційна комісія.

Ющенко також заявив про готовність провести референдум з цих питань.

"Потрібно провести референдум по будь-яких питаннях, які турбують людину чи чіпляють її права і свободи – давайте проведемо, і вирішимо цей процес не як тіньовий, під килимом чи шторою", - додав Ющенко.

Президент сказав, що є прихильником тільки такого сценарію.

"Але не буду категоричним", - зазначив Ющенко, додавши: "Все інше нас до успіху не приведе, хоча теоретично можливе".

Президент також повідомив, що на цій нараді, яка розпочалася у вівторок в Українському домі, виступатимуть керівники районних адміністрацій, оскільки їм рідко випадає нагода висловити свою думку.

"Усіх інших просив би не гніватись", - сказав Ющенко, повідомивши, що збори присвячені питанням охорони здоров'я, проблем дитини, людей з обмеженими можливостями, а також вирішення питання субсидій на житлово-комунальні тарифи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування