Янукович констатував у Ющенка природне бажання

Вівторок, 27 березня 2007, 16:39

Прем'єр-міністр Віктор Янукович називає природним бажання президента, щоб Конституційний Суд розглядав подання своєчасно.

Так на прохання журналістів прем'єр прокоментував зустріч президента Віктора Ющенка із суддями Конституційного Суду, повідомляє УНІАН.

Водночас, відповідаючи на питання, чи розцінює він цю зустріч як тиск на суддів КС, Янукович підкреслив, що не готовий коментувати ці події, оскільки не знає, в якій формі йшла розмова.

"Я хотів сказати лише те, що тиск в будь-якій формі ніколи не буде сприйматись, тому що в демократичній системі це неможливо, тому що суд є окремою гілкою влади", - зазначив прем'єр.

Також він висловив переконання, що всі зацікавлені в тому, щоб Конституційний Суд працював стабільно і ритмічно.

"Для того, щоб приймав своєчасно рішення з будь-яких спірних питань, які виникають в нашій країні, але для цього необхідно безумовно створити умови для Конституційного Суду", - сказав Янукович.

При цьому він також додав, що "для цього потрібно, щоб судді КС сказали, що вони хочуть від політиків, щоб ми цьому сприяли".

Як відомо, у вівторок президент закликав суддів КС невідкладно розглянути та вирішити питання, які набули суспільного розголосу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...