Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КУРОЧКІН ПОМЕР БІЛЯ СУДУ

Вівторок, 27 березня 2007, 17:45

Російський бізнесмен Максим Курочкін помер від вогнепального поранення після завершення засідання Святошинського райсуду Києва, де розглядається справа про вимагання ним 10 тис. доларів.

Про це журналістам заявив голова Святошинського райсуду Анатолій Ясельський.

"Міліціонер поранений. Курочкін помер", - заявив голова суду.

Курочкін за кілька хвилин до фатального пострілу. Київ, 27 березня, Фото УНІАН

У коментарі "Українській правді" суддя заявив, що зараз тіло Курочкіна знаходиться у приміщенні суду, міліціонер госпіталізований, нападника не встановлено.

За повідомленням УНІАН, невідомий поранив Курочкіна та співробітника конвою у вівторок приблизно о 16.40 у внутрішньому дворі Святошинського райсуду.

Центр громадських зв'язків ГУ МВС України у Києві уточнив, що постріли пролунали щойно конвой вивів підсудного у внутрішній двір суду для відправлення його знову до слідчого ізолятора номер 13, де він перебуває з 20 листопада 2006 року.

За словами керівника ЦГЗ ГУ МВС України у Києві Володимира Поліщука, пораненого конвоїра госпіталізовано, йому готується термінова операція.

Наразі у Києві введено співробітниками міліції план "Сирена" для встановлення осіб, які здійснили постріли.

За повідомленням 5 каналу, під час засідання суду Курочкін заявив, що у нього все добре і він всіх любить. При цьому підсудний вніс клопотання, щоб його відпустили під підписку про невиїзд. Також він просив надати йому охорону.

Курочкін пояснив своє клопотання занепокоєністю за своє життя, оскільки на нього нібито планується замах.

"Помирати не хочу! Прошу мене відпустити!", - заявив Курочкін. "Я зробив свою справу. Я не шкодую, що приїхав до України", - додав підсудний.

Після цього суддя залишив залу та пішов до дорадчої кімнати. Пізніше стало відомо, що клопотання обвинуваченого суддя відхилив.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...