Останні слова Курочкіна

Вівторок, 27 березня 2007, 19:27

Відео НТН можна побачити тут

Адвокат загиблого російського бізнесмена Максима Курочкіна Василь Диденко після судового засідання сподівався, що зможе зняти з нього обвинувачення.

Про це Диденко повідомив після засідання суду перед вбивством Курочкіна, повідомляє 5 канал.

"Позиція мого підзахисного Курочкіна ґрунтується на матеріалах справи, і в ході подальшого судового розгляду ми доведемо суду те, що Курочкін говорить правду і ніяких злочинів не скоював", - зазначив Диденко.

Як повідомляє 5 канал, на засіданні суду були допитані Курочкін та потерпілий.

Також Курочкін подавав клопотання про зняття з-під варти, оскільки побоювався замаху.

"Не хочу помирати, відпустіть мене", - зазначив він.

Однак суд клопотання відхилив.

Останніми словами Курочкіна, які почули журналісти були: "Я зробив свою роботу і не жалкую, що приїхав в Україну".

За інформацією прокурора Києва Євгена Блажівського, за фактом навмисного вбивства Курочкіна прокуратура Києва порушила кримінальну справу, повідомляє УНІАН.

"Порушено кримінальну справу за навмисне вбивство. Іде огляд місця пригоди. Все, що виявляється (докази), фіксується", - сказав прокурор.

Як відомо, 20 листопада 2006 року Курочкін був затриманий у міжнародному аеропорту "Бориспіль" за постановою Голосіївського райсуду Києва.

За даними Національного центрального бюро Інтерполу в Україні, Курочкін підозрювався в причетності до скоєння двох злочинів.

23 листопада Голосіївський райсуд Києва обрав запобіжним заходом для Курочкіна утримання під вартою строком на два місяці.

20 лютого від адвокатів Курочкіна стало відомо, що головне слідче управління УМВС України у Києві та прокуратура передали до Святошинського райсуду кримінальну справу стосовно Курочкіна за вимагання грошей.

""

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування