Слідчих у справі Курочкіна попереджають про небезпеку

Вівторок, 27 березня 2007, 20:16

Снайпер або снайпери, які вбили російського бізнесмена Максима Курочкіна, перебували на даху над четвертим під'їздом будинку №23, що знаходиться по вулиці Якуба Колоса.

Про це повідомляє кореспондент "Української правди", який перебуває на місці події.

Працівники правоохоронних органів розбилися на групи для опитування мешканців будинку.

За словами мешканців будинку, після приїзду оперативної групи правоохоронці винесли з під'їзду рушницю.

За інформацією "Інтерфакс-Україна", співробітники слідчої групи винесли гвинтівку в чохлі з-під гітари і поклали в службовий автомобіль криміналістичної лабораторії. За деякими даними, виявлена гвинтівка має оптичний приціл.

Люди також стверджують, що начебто одна з мешканок будинку бачила двох чоловіків, які в масках вибігли з будинку після того, як пролунав постріл.

Мешканка будинку з восьмого поверху сказала, що замок кодової системи на дверях під'їзду було зламано напередодні інциденту.

Крім того журналісти побачили, що вхід з дев'ятого поверху на горище закрито, але збоку сходів відпиляна одна планка, яка дозволяє потрапити наверх.

Жінка також розповіла, що "почула один дуже сильний хлопок, майже як вибух".

До журналістів, які зібралися біля суду ніхто не вийшов. Чоловік, який назвався другом батька Курочкіна, Георгій Долгорукий-Симанський сказав, що "Максима вбили ті, хто хоче забрати його бізнес – готелі та енергоресурси".

За його словами, наступними жертвами можуть стати слідчі по справі Курочкіна та потерпілий, який звинуватив бізнесмена у вимаганні 10 тисяч доларів.

Чоловік також сказав, що свою позицію мав би висловити прем'єр-міністр Віктор Янукович. "Янукович мав би бути тут, адже Максим зробив йому вибори у 2004 році".

На питання, чи не боїться він, що сам може стати жертвою, Долгорукий-Симанський сказав: "Я помру у 2056 році у місті Єрусалимі", - чим наштовхнув журналістів на думку про його неадекватність.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування