Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович хоче послухати розповідь Цушка про Курочкіна

Середа, 28 березня 2007, 10:33

Прем'єр-міністр Віктор Янукович у зв'язку з вбивством Максима Курочкіна хоче заслухати звіт міністра внутрішніх справ Василя Цушка по розслідуванню резонансних злочинів.

"Безумовно не може не хвилювати криміногенна ситуація, яка останнім часом складається в регіонах, і ці резонансні вбивства...", - сказав Янукович, відкриваючи засідання уряду.

"Ви знаєте, і остання вчорашня подія, і до цього в деяких регіонах ми мали такі ж ситуації", - додав він.

Прем'єр звернувся до присутнього міністра Цушка: "Ми домовлялися, що будуть створені окремі оперативні групи". "Працюємо", - відповів Цушко.

Янукович продовжив: "Я б хотів почути короткий звіт на цю тему". "Зараз?", - запитав міністр. "Ні, не зараз. У робочому порядку", - відповів прем'єр.

Він також повідомив журналістам, що не поїде на поховання бізнесмена, пояснивши це тим, що "не був з ним знайомий особисто".

На питання, чи знайдуть замовників вбивства, прем'єр відповів: "Будемо робити все, щоб знайти".

"Звичайно, це неприємний випадок, ним займається оперативна група. Її звіт ми заслухаємо в закритому режимі", - додав Янукович.

Як відомо, в одному з інтерв'ю "Українській правді" у жовтні 2006 року Курочкін сказав, що познайомився з Януковичем на "якомусь громадському заході".

Російського бізнесмена Максима Курочкіна було вбито у внутрішньому дворі Святошинськогго райсуду Києва пострілом у серце.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...