Заборонена "Толока" повертається, наперекір Докаленку?

Середа, 28 березня 2007, 13:16

Програма "Толока" Першого національного каналу вийде в ефір у понеділок, 2 квітня, у звичний час.

Про це заявила піар-директор НТКУ Лілія Кавецька, повідомляє Телекритика.

Водночас вона додала, що наразі невідомо, хто вестиме програму, якою буде її тема і хто буде гостями та учасниками.

Кавецька повідомила, що 28 березня о 16.00 комісія, що проводить службове розслідування щодо ситуації з програмою "Толока", має зібратись для підбиття підсумків. За її словами, є вже три висновки експертиз цієї комісії.

У свою чергу ведучий програми Віктор Павлюк зазначив, що йому нічого не відомо про вихід програми в понеділок. За його словами, у сітці на понеділок "Толоки" немає.

"Наказ про розслідування на Першому каналі дійсний до 3 квітня. І до цього дня мають підбити підсумки цього розслідування", - сказав Павлюк.

"У програмній службі мені сказали, що вихід "Толоки" не запланований, і офіційно мені ніхто нічого не повідомляв", - додав він.

За словами ведучого, він покладає більше надій на розслідування, яке проводить Держтелерадіо, ніж на внутрішню комісію НТКУ.

Як відомо, після призупинення виходу в ефір ток-шоу "Толока" президент НТКУ Віталій Докаленко призначив службове розслідування, звинувативши ведучого Павлюка у прихованій рекламі опозиції.

23 березня на одному з каналів Докаленко заявив, що програма 26 березня в ефір не вийде, а її показ не буде відновлено до завершення службового розслідування.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування