Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Затулін приплів Вітренко до справи Курочкіна

Середа, 28 березня 2007, 16:58

Депутат Держдуми Росії Костянтин Затулін вважає, що вбивство російського бізнесмена Максима Курочкіна може бути зв'язане з політикою.

За його словами, ця подія повинна стати приводом для жорсткої реакції російської сторони, оскільки під вартою в Україні є й інші громадяни Росії, повідомляє "Новий Регіон".

"І вбивство, і справа проти Курочкіна може бути пов'язаною не тільки зі звичайними кримінальними або карними обставинами. Оскільки убитий втручався в політику, тут не виключені політичні мотиви", - відзначив Затулін.

"Відомо, що Курочкін підтримував правозахисні й політичні російські рухи. Його пов'язували з підтримкою Наталії Вітренко в 2006 році", - додав він.

Затулін також відзначив, що "злочин був підготований".

"Це говорить про те, що українське правосуддя могло перебувати в якихось відносинах з тими, хто вбив Курочкіна. Погодьтеся, просто так випадковий перехожий не стріляє зі снайперської гвинтівки", - підкреслив Затулін.

На його думку, вбивство Курочкіна "має бути найретельнішим чином розслідувано, і російська сторона повинна затребувати від України недопущення надалі такої недбалості щодо громадян Росії".

"Мені здається, є серйозний привід знову повернутися до питання про пригоди російських громадян з українською правоохоронною системою", - заявив російський депутат.

Як відомо, Затулін є персоною нон-грата в Україні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...