Ющенка почали бомбардувати листами про розпуск парламенту

Середа, 28 березня 2007, 18:51

Блок Юлії Тимошенко закликає президента Віктора Ющенка підписати указ про розпуск парламенту та Київради.

Про це йдеться у відкритому листі фракції БЮТ у Київраді до Ющенка.

"Ми оголошуємо підтримку роботі Комітету Національного Порятунку, відновлення роботи якого було оголошено керівництвом нашого блоку, та закликаємо прийняти рішення про проведення позачергових виборів", - сказано у ньому.

Разом з позачерговими парламентськими виборами БЮТівці пропонують провести позачергові вибори до Київради та мера Києва Леоніда Черновецького.

БЮТ наголошує, що більшість, яка склалася в Верховній Раді, "абсолютно не відповідає вибору більшості народу України".

"У таких умовах єдине, що може оновити ситуацію, оздоровити її – це позачергові парламентські вибори. Для цього у вас, як президента, є усі законні підстави. Зокрема 25 серпня втратили дію всі акти про призначення прем'єра, міністрів внаслідок того, що вони вчасно не склали свої депутатські повноваження", - сказано у листі.

У свою чергу депутати Закарпатської облради фракцій "Наша Україна" та БЮТ підписали звернення до Ющенка щодо необхідності розпуску парламенту і призначення позачергових виборів Верховної Ради.

Вони мотивують своє звернення, зокрема, погіршенням соціальних стандартів життя українців через дії уряду Віктора Януковича.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News