Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова попередила США про вимушеність перевиборів Ющенка

Четвер, 29 березня 2007, 11:37

Лідер парламентської більшості Раїса Богатирьова заявляє, що дострокові парламентські вибори нічого не змінять, натомість потягнуть за собою дострокові вибори президента.

Про це вона сказала під час робочої зустрічі з послом США в Україні Вільямом Тейлором.

Богатирьова наголосила, що парламентсько-урядова коаліція готова до "спільних дій з опозицією в законотворчому процесі, де опозиція має ініціативи щодо обслуговування інтересів всіх українців".

Реклама:

"Але ми не готові до підтримки будь-яких екстремальних дій, направлених на дестабілізацію ситуації, штучного нарощування політичної кризи з метою дострокових виборів в парламент", - зауважила лідер більшості.

"Вони нічого змінити не можуть, оскільки кількість прихильників Партії регіонів тільки зростає. Більше того, в цьому випадку ми будемо приречені і на дострокові вибори президента, оскільки така криза зачепить його інститут в найбільшій ступені", – додала вона.

Богатирьова зазначила, що Україна відмовилась від ядерної зброї, "ствердивши для себе прикінцево особливий мирний статус розвитку".

ВІДЕО ДНЯ

"Ми не ведемо і не будемо вести будь-яких дискусій як всередині країни, так і зовні, щодо зміни набутого статусу і твердо переконані, що це єдиний шлях для успіху", – наголосила вона.

За повідомленням прес-служби Богатирьової, "зустріч носила відкритий взаємно зацікавлений і дружній характер". "В абсолютно більшій частині оцінок поточних подій та прогнозів сторони демонстрували спільність поглядів і однакове або близьке розуміння чинної ситуації", - додає прес-служба.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...