Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Ющенко і Янукович пішли на Схід

Четвер, 29 березня 2007, 11:48

Президент Віктор Ющенко та прем'єр Віктор Янукович в четвер відвідують східні регіони.

Так Ющенко прибув із одноденною робочою поїздкою до Луганської області, повідомляє УНІАН.

Президент відвідає шахту ДП "Луганськвугілля" та проведе нараду з представниками шахтарських колективів регіону щодо проблем вугільної галузі.

Ющенко також візьме участь у відкритті пам’ятного знаку, на місці якого буде споруджено пам’ятник жертвам Голодомору 1932 – 1933 рр. в Україні.

Програмою візиту передбачено, що Ющенко ознайомиться з роботою дитячої Академії міні-футболу та зустрінеться з її вихованцями і тренерами.

Окрім того, президент планує зустрітися з представниками обласних осередків політичних партій.

Також Ющенко дасть прес-конференцію, яку в прямому ефірі транслюватиме "5-й канал".

У поїздці його супроводжують віце-прем’єр Андрій Клюєв, заступник глави секретаріату президента Віктор Бондар, заступник міністра праці та соціальної політики Лідія Дроздова, заступник міністра фінансів Анатолій Козименко.

У свою чергу Янукович перебуває з робочою поїздкою в Донецькій області, де відвідає Свято-Георгієвський собор в місті Макіївка, Харцизький трубний завод та проведе нараду з питань водопостачання населених пунктів Луганської, Харківської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Херсонської областей та АР Крим.

На Харцизькому трубному заводі прем’єр візьме участь у мітингу, присвяченому введенню в експлуатацію нової лінії виробництва електрозварювальних труб.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування