Соціалісти обурюються, що їх лобізм не хочуть визнавати роботою?

Четвер, 29 березня 2007, 11:48

Соцпартія висловлює здивування, що деякі ЗМІ, зокрема "Економічна правда", засуджують її депутатів за "активну" законотворчу діяльність.

У повідомленні прес-служби партії коментується стаття "ЕП" "Будні соціалістів у ВР: сигари та крабові палички", в якій пояснюється лобістська суть законотворчої діяльності соціалістів.

Витягаючи речення з контексту, у партії роблять висновок, що "автори визнають, що СПУ не бере участь у політичних ігрищах, а працює над економікою".

"Це їх обурює?", - перепитують в СПУ.

"Соцпартія своєю показовою поведінкою ламає вибудувану лінію на дискредитацію Верховної Ради, яка нібито "нічого не робить, тільки мітингує", - йдеться у повідомленні.

У повідомленні висловлюють здивування, що у статті називають "дрібними" закони, які, на переконання СПУ, "орієнтовані на захист вітчизняного виробника".

"Цілком можливо, що турбота про Україну та українську економіку є дивною для тих, хто на шкоду національній економіці та вітчизняним виробникам лобіював інтереси виробників польської яловичини, тростинного цукру-сирцю з Бразилії та ділків, які прагнуть за безцінь скупити українську землю", - обурюються в партії.

На підтримку своєї позиції прес-служба СПУ в урізаному варіанті наводить один з коментарів під статтею: "Якби ви знали, з чого той Китай робить свої "палички", то на поріг країни самі не пустили би їх. Повірте людині, що на цьому трохи розуміється, наші таки можна їсти, то не жалко й за них постояти".

При цьому у повідомленні опускають наступне речення дописувача: "Однак від слів "соціалізм", "соціаліст" вже й справді нудить". Інші дописувачі також погоджуються з неприкритим лобізмом у діяльності депутатів-соціалістів.

"Оскільки ця законодавча ініціатива наштовхнулася на певний спротив, значить, автор зачепив інтереси тих, хто ввозить до України тютюнові вироби невідомої якості за тіньовими схемами, нелегально, в обхід держбюджету", - додається у повідомленні.

У статті "Будні соціалістів у ВР: сигари та крабові палички" йдеться про два законопроекти члена фракції СПУ Михайла Мельничука щодо зменшення податків на ввіз до України сигар, сигарет та тютюну і про підвищення ввізного мита на крабові палички.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування