Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За "фальшивку в газеті Тимошенко" звільнять редактора

Четвер, 29 березня 2007, 13:13

За розпорядженням одного з лідерів БЮТ Олександра Турчинова розпочато службове розслідування щодо сфальсифікованого передруку львівським виданням "Наша Батьківщина" матеріалу інтернет-видання "Українська правда".

Про це в листі до "Української правди" повідомив редактор газети "Наша Батьківщина" Василь Семен.

За його словами, Турчинов почав розслідування у відповідь на статтю "Української правди" "Фальшивка і плагіат від львівської газети Тимошенко".

Редактор газети "Наша Батьківщина" вибачився за "всі непорозуміння" і зауважив, що не вважає "передрук з УП плагіатом, бо вказав прізвище автора Сергія Лещенка".

Водночас він визнав, що передрукована стаття "через скорочення, втручання літературного редактора зазнала певних змін, які, на вашу думку, вплинули на об'єктивність".

"Самі розумієте, у нас із вами така робота, що хочеш – не хочеш десь погрішиш істиною, бо кожен журналіст має свою позицію", - додав він.

За словами Семена, газета "Наша Батьківщина" львівська, але не "газета Тимошенко". Редактор пояснює, що видання зареєстровано "у Львівському управлінні по пресі і до Києва вона не має відношення".

"Від партії "ВО "Батьківщина" я не отримую жодних вказівок чи "темників", прагну керуватися об'єктивністю, через що газета має певну популярність та передплатників", - наголосив редактор.

Як відомо, засновником газети "Наша Батьківщина" є львівський осередок партії Тимошенко.

У свою чергу прес-служба БЮТ повідомила, що виконавчий секретаріат партії "Батьківщина" рекомендував Львівській облорганізації партії розглянути питання про службову невідповідність редактора Семена та звільнити його з посади.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування