МОРОЗ ТЕРМІНОВО ЗБИРАЄ ДЕПУТАТІВ ГОВОРИТИ ПРО РОЗПУСК

Четвер, 29 березня 2007, 13:37

На 16:00 четверга заплановані загальні позачергові збори депутатів усіх фракцій.

Про це журналістам сказав перший віце-спікер Адам Мартинюк.

"О четвертій відбудуться збори всіх народних депутатів України, вони непланові", - зазначив він.

За словами Мартинюка, причиною зборів стало "те, що твориться на вулиці, і та інформація, яка доходить офіційно і неофіційно".

Зокрема, за його словами, депутати стурбовані листом президента до парламенту, а також тим, що "по ЗМІ гуляє інформація, хоча важко сказати, наскільки вона відповідає дійсності, про те, що підготовлено указ президента щодо проведення дострокових виборів".

"Крім того, є інформація, що завтра-післязавтра та, мабуть, і в наступні дні, якщо ми не знайдемо порозуміння за круглим чи яким столом, як розвиватися далі, тут будуть великі маси людей з обох сторін", - сказав Мартинюк.

"Ми також повинні порадитися, що Верховна Рада має зробити для того, аби це все було мирно і спокійно, тому що, думаю, що ніхто не хоче, щоб в нашому суспільстві були якісь протистояння, які можуть привести до небажаних результатів", - додав він.

Крім того, за словами Мартинюка, під час засідання обговорюватимуться питання щодо ймовірного проведення позачергового засідання Верховної Ради.

Він зазначив, що на даний момент не бачить підстав для його проведення, однак не виключив, що таке рішення може бути ухвалене у четвер, залежно від бажання депутатів.

Також Мартинюк підкреслив, що на засідання запрошені депутати всіх фракцій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...