"Наша Україна" обіцяє допомогти "донецьким", яких звозить Янукович

Четвер, 29 березня 2007, 14:42

"Наша Україна" звертається до керівників правоохоронних органів з вимогою не допустити провокацій проти учасників акцій протесту опозиції у суботу.

Про це йдеться у заяві "Нашої Україні", поширеній її прес-службою у четвер.

"Наша Україна" звертається до міністра внутрішніх справ Василя Цушка та генерального прокурора Олександра Медведька з вимогою не допустити нестабільності у столиці та стати на захист закону і порядку, а не прислужувати своїм політичним патронам", - сказано у ній.

"Нашоукраїнці" також звертаються до Служби безпеки з проханням "з особливою увагою" поставитися до запланованих у Києві політичних акцій та вжити всіх необхідних заходів для забезпечення безпеки громадян.

"Ми закликаємо також усіх громадян України пам’ятати уроки Майдану, коли різні політичні позицій знайшли мирне співіснування на революційному Майдані", - сказано в заяві.

У "Нашій Україні" також зазначають, що з перевірених джерел їм стало відомо про те, що, починаючи з п’ятниці до Києва прибуватимуть "тисячі громадян України, переважно зі східних областей, з метою їх використання у дестабілізації ситуації в столиці" напередодні акцій протесту опозиції.

Організаторами "звозу" людей до Києва "Наша Україна" називає Партію регіонів та Соцпартію.

"Безпосередню участь в цьому процесі, всупереч закону, бере і очолюване соціалістом Миколою Рудьковським Міністерство транспорту, яке в наказовому порядку організує додаткові потяги на Київ з Харкова, Донецька та інших міст", - сказано в заяві.

"Наша Україна" також заявляє, що має перелік підприємств, працівники яких "у примусовому порядку" мають прибути до Києва для створення "масовки" на підтримку Партії регіонів та уряду.

"Запевняємо всіх громадян, які прибудуть до Києва на вихідні дні, що кияни, в тому числі і представники нашої політичної сили, готові, як і у дні зимового Майдану, з гостинністю зустріти співвітчизників та надати їм усіляку підтримку та допомогу", - йдеться в заяві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування